Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

Декада за професією.

В рамках декади за професією «Кухар, кондитер» відбулися наступні заходи:

  1. Конкурс газет.
  2. І місце – група №5

ІІ місце – група №14

ІІІ місце – група №22

  1. Виставка виробів з дріжджового тіста Волчецька О.Я.

3. Майстром виробничого навчання Войтович Л.С. було проведено цікаву
вікторину «Я – кондитер» з учнями групи №5. Метою вікторини було
виховувати та розвивати в учнів кмітливість, дотепність, товаристкість,
вміння виконувати спільну справу та вболівати за неї.

Протягом всього турніру в залі панував веселий, хороший настрій. Цікаво
було і учасникам і глядачам.
 

 

  1. Виставка – ярмарок кондитерських виробів з майстер – класом з оформлення
капкейків. Сидорчук Ю.П.
5. Відкритий урок з технології приготування борошняних кондитерських виробів
з основами товарознавства. Викладач Токарська О.В.
Метою уроку було формування знань з підготовки сировини та технології
приготування білкового сирцевого та білкового заварного кремів; розвиток
механізму мислення, уваги, пізнавальної активності, вміння працювати в групі;
виховання інтересу до майбутньої професії, відчуття взаємодопомоги, обов’язку,
впевненості в собі.
 
 

  Також викладачем Токарською О.В. було організовано на перервах у
навчальному корпусі перегляд підбірки фільмів «Формування кондитерських
виробів»

   6. З метою зацікавлення учнів професією майстер виробничого навчання
Веремчук Р. П. провела брейн – ринг під назвою «Моя професія - кухар» у
групі №14. де кращі знавці кулінарних таємниць порівнялись своїми силами.
Перше місце виборола команда « Кухар – чарівник» на чолі з капітаном
Незелюк Оксаною .

 
 
     7. З метою стимулювання інтелектуального та творчого
самовдосконалення учнів, розвитку в них логічного мислення, вміння
зосереджувати свої розумові здібності на нових завданнях, робити
висновки було проведено викладачем Сичевським Ю.В. вікторину
між учнями груп № 20 та №22.
 

8. Відкритий урок виробничого навчання на тему «Приготування страв з овочів відомих
закладів ресторанного господарства». Сидорчук Ю.П.
9. На завершення декади було організовано майстрами виробничого навчання
Гарбариніною З.К., Мороченець Т.М.Данечкіною Ю.М. конкурс «Кращий ресторатор».
Учасниками заходу стали учні груп №19 та №20. На захід були запрошені підприємц
і ресторанного бізнесу – наші роботодавці. Конкурси – завдання змістовно показували
творчі здібності учнів, розвиток їхньої уяви, кмітливості, логічного мислення,
формування професійної компетенції. За результатами конкурсу було визначено
переможців.

І місце – Кравчук Наталія, Пашко Тетяна.

ІІ місце – Костюкевич Надія.

ІІІ місце – Кондрацька Юлія, Мельник Рита.

 
 ​​​​​​​

Категорія: Мои статьи | Додав: Artyaaa (09.12.2018)
Переглядів: 26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: