Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

«Громадське харчування»

      25 квітня 2018 року викладач спец предметів Токарська Оксана Вікторівна
та майстер виробничого навчання Сидорчук Юлія Павлівна взяли участь в

засіданні обласної секції педагогів напряму «Громадське харчування», яке
відбулося на базі
навчально-практичного центру ресторанного сервісу,
створено
го на базі Державного навчального закладу «Вище професійне
училище ресторанного сервісу і торгівлі»
.
 
      Розглянувши головне питання засідання: «Особливості розробки робочих
навчальних планів та програм з предметів
професійно-теоретичної
підготовки та переліків з виробничого навчання, виробничої практики для
впровадження стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з
професії «Кондитер», підвищили свій професійний рівень будучи
учасниками майстер-класу
з приготування страв з елементами молекулярної
кухні: «Тартар з оселедця, французької гірчиці, з мармеладом із рожевого
перцю та сицилійського апельсину під трюфельним соусом та морозивом із
болгарського перцю»;
«Салат з телятини «су-від» та крупи кускус під
гірчичним соусом та сметанними сферами»;
«Морозиво з білих грибів на
шоколадній землі під соусом з кори дуба та обліпиховим снігом».

      Майстер-клас провели Олександр Медведь (Член Асоціації шеф-кухарів
України, ведучий кулінарної передачі на «Рівне-1» «Рев`ю Компот»,
випускник Київської кулінарної академії Ігоря Брагіна керівник та шеф-кухар
першого в Рівному кафе з відкритою локальною кухнею LOK
(localopenkitcen), Надія Лемех (відповідальна особа за діяльність НПЦ,
призер Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед майстрів
виробничого навчання системи ПТО з професії «Кухар»-2012) та Світлана
Федас (переможеця Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності
“WorldSkills Ukraine”-2017 у компетентності «Кулінарне мистецтво»).

Категорія: Мои статьи | Додав: Artyaaa (04.05.2018)
Переглядів: 9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: