Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

Перевірочні роботи.
      Кондитер як чарівник, який створює казку з тіста, яєць,
горіхів та ванілі. З-під його рук виходять справжні шедеври
мистецтва, якими тільки можна захоплюватися!
      Але професія кондитера - складна і потребує не лише
естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але й
багатьох знань та вмінь.
      Навчилися готувати різноманітні види тіста та вироби з них:
дріжджове, вафельне, пісочне, прісне здобне, бісквітне, пряничне
ручним та механічним способами; готувати штучні кондитерські
вироби: пиріжки, сочники, кільце пісочне, вироби з дріжджового
тіста. А також оздоблювати вироби помадою, кремом, посипками,
желе та фруктами, шоколадом учні групи №16. І хоч вони
опанували лише третій розряд за професією «кондитер», однак їм є
чим пишатися. І не лише їм, а й майстру виробничого навчання
Волчецькій Олені Якимівні.
      Тож 28 березня в кухні-лабораторії училища проводилися
перевірочні роботи з виробничого навчання згідно програми за
Державним стандартом з професії кондитер третього розряду.
Учні розрахували кількість сировини на даний виріб, розповіли
про технологію приготування виробу та вимоги до якості, і що
найголовніше, виконали практичне завдання.
      За підсумками виробничого навчання учні продемонстрували
хороші знання та вміння. Але це лише третій розряд - попереду
опанування четвертого і
учні набудуть ще більше знань та
навичок, які зможуть застосувати на виробництві в майбутньому.
Категорія: Мои статьи | Додав: Artyaaa (29.03.2018)
Переглядів: 26 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: