Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

Перевірочні роботи.
      2 травня в кухні-лабораторії училища у групі №22
проводилися перевірочні роботи з виробничого навчання з
професії кондитер третього розряду. Завданням учнів було
випекти та оздобити бісквітно-кремові торти масового
попиту.

      Усі учні впоралися з поставленим завданням на достатньому
та високому рівнях,
продемонстрували знання сучасних
виробничих технологій
та вміння застосовувати їх на практиці.

Юні кондитери та майстер виробничого навчання Сидорчук
Юлія Павлівна можуть пишатися своїми досягненнями, адже
далеко не всім їх одноліткам під силу своїми руками виготовити
гарні, смачні та довершені вироби.


      А 4 травня учні першого курсу, виконували перевірочні
роботи за професією кухар третього розряду. Всі учні до
виконання завдань поставилися відповідально та старанно. Вони
готували гарячі страви з м’яса та риби, страви з яєць та борошна.

      Під час виконання робіт, учні не лише застосовували набуті
вміння та навички, а й показали свою майстерність, проявили свою
фантазію.

      При оцінюванні майстри виробничого навчання Веремчук
Руслана Петрівна, Гарбариніна Зоя Костянтинівна враховували
такі критерії: зовнішній вигляд, організація робочого місця,
розрахунки витрат сировини, подача та смакові властивості страви.

      Хотілося б відмітити кращі роботи учнів: Іваненко Юлії,
Гайдук Марії, Корж Ірини, Макарчук Яни, Незелюк Оксани, Турик

Софії та Карповець Юлії
.
Категорія: Мои статьи | Додав: Artyaaa (09.05.2018)
Переглядів: 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: