Методична комісія

  з підготовки робітничих кадрів за галузевим спрямуванням: громадське  харчування
 
 

 

БОНДАР ЛАРИСА ПЕТРІВНА

Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:    вища

Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог

Стаж педагогічної роботи: 19 років

Методична тема: Застосування нетрадиційних методів  на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання


 

1. Посібник в таблицях «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
2. Навчальний посібник «Приготування напівфабрикатів і страв м’яса та субпродуктів»
 

 

ТОКАРСЬКА ОКСАНА ВІКТОРІВНА

Посада: викладач спецпредметів  за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:    вища

Спеціальність: інженер - технолог

Стаж педагогічної роботи: 25 р.

Методична тема: Активізація пізнавальної діяльності   та розвиток самостійності учнів

Методичні напрацювання


 

1. Посібник «Санітарія та гігієна»
2. Посібник з устаткування підприємств харчування «Машини та механізми для підготовки сировини»
3. Посібник «Облік, калькуляція і звітність»

 


 

ВОЙТОВИЧ ЛЮДМИЛА СЕРГІЇВНА

Посада:  майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:   середня спеціальна

Спеціальність: технік-технолог

Стаж педагогічної роботи: 33 р.

Методична тема: Розвиток пізнавальної діяльності учнів на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання


 

1. Навчальний посібник «Приготування заварного тіста та виробів з нього»
2. Навчальний посібник «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього»

 


 

ВЕРЕМЧУК РУСЛАНА ПЕТРІВНА

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   вища

Спеціальність: технік-технолог

Стаж педагогічної роботи: 20 р.

Методична тема: Розвиток в учнів творчого підходу до виконання завдань на уроках виробничого навчання

Методичні напрацювання
 

1. Навчальний посібник «Приготування пісочного тіста та виробів з нього»
2. Навчальний посібник «Приготування дріжджового тіста та виробів з нього»
 

 

БАЗАКА ОЛЕНА ІВАНІВНА

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   середня спеціальна

Спеціальність: кухар, кондитер;

Стаж педагогічної роботи: 1 рік

Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання

 

 

СИДОРЧУК ЮЛІЯ ПАВЛІВНА 

Посада:  майстер виробничого навчання за «Кухар, кондитер»

Освіта:  середня спеціальна

Спеціальність: технік-технолог;

Стаж педагогічної роботи: 19 р.

Методична тема: Удосконалення процесу виробничого навчання на основі впровадження новітніх технологій

Методичні напрацювання
 

1. Тематичні тестові завдання для перевірки знань учнів з технології приготування їжі
2. Навчальний посібник «Технології приготування їжі»
 
 

СИЧЕВСЬКИЙ ЮРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Посада:   викладач спецпредметів за професією  «Кухар, кондитер»                         

Освіта:    вища

Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог

Стаж педагогічної роботи: 13 р.

Методична тема: Активізація розумової діяльності учнів на уроках

Методичні напрацювання




 
1. Електронно-тематична мультиплікаційна презентація з розділу «М'ясо та м'ясопродукти»
2. Збірка технологічних карток з технології приготування їжі
 

Волчецька Олена Якимівна

Посада:  майстер виробничого навчання за «Кухар, кондитер»

Освіта:   вища                     

Спеціальність: технологія харчування, інженер-технолог

Стаж педагогічної роботи: 15 р.

Методична тема: Формування в учнів професійної майстерності і творчого мислення.




 
 

ГАРБАРИНІНА ЗОЯ КОСТЯНТИНІВНА

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   середня спеціальна                    

Спеціальність: технолог

Стаж педагогічної роботи: 29 р.

Методична тема: Створення умов для подолання труднощів   в освоєнні професійних навиків

 

 

Мороченець Тетяна Михайлівна

Посада:  майстер виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер»

Освіта:   вища                   

Спеціальність: технолог

Стаж педагогічної роботи: 3 р.

Методична тема: Розвиток пізнавального інтересу на уроках виробничого навчання

  Методичні напрацювання

 
 

ДАНЕЧКІНА ЮЛІЯ МИКОЛАЇВНА

Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:    вища

Спеціальністьтехнолог

Стаж педагогічної роботи: 3 р.

Методична тема: Упровадження інтерактивних форм  та методів навчання  на уроках виробничого навчання

МЕЛЬНИК СВІТЛАНА ВІТАЛІЇВНА

Посада:   майстер виробничого навчання за професією  «Кухар, кондитер»

Освіта:     неповна вища

Спеціальність: технолог

Стаж педагогічної роботи: 1 р.

Методична тема: Розвиток творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання