Кухар, кондитер (термін навчання – 1,5 роки)

  1. Інформаційні технології;
  2. Основи правових знань;
  3. Основи галузевої економіки та підприємництва;
  4. Основи трудового законодавства;
  5. Професійна етика та психологія;
  6. Правила дорожнього руху ;
  7. Технологія приготування їжі з основами товарознавства;
  8. Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства;
  9. Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості;
  10. Стандартизація і сертифікація у ресторанному господарстві;
  11. Методи контролю та управління якістю продукції ресторанного господарства;
  12. Технічне оснащення підприємств харчування;
  13. Гігієна та санітарія виробництва;
  14. Фізіологія харчування;
  15. Організація виробництва та обслуговування;
  16. Нормативні документи господарського обліку, калькуляції та звітност;і;
  17. Англійська мова за професійним спрямуванням;
  18. Малювання та ліплення за професійним спрямуванням;
  19. Охорона праці;
  20. Фізична культура;
  21. Виробниче навчання.