Кухар, кондитер (термін навчання – 3 роки)
- Українська мова;
- Українська література;
- Іноземна мова;
- Зарубіжна література;
- Історія України;
- Всесвітня історія;
- Громадянська освіта;
- Математика;
- Захист Вітчизни;
- Фізична культура;
- Фізика і астрономія;
- Біологія і екологія;
- Хімія;
- Географія;
- Інформатика;
- Технології;
- Інформаційні технології;
- Основи правових знань;
- Основи галузевої економіки і підприємництва;
- Професійна етика та основи психології;
- Правила дорожнього руху;
- Технологія приготування їжі з основами товарознавства;
- Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства;
- Технічне оснащення підприємств харчування;
- Гігієна та санітарія вимог виробництва;
- Фізіологія харчування;
- Організація виробництва та обслуговування;
- Нормативні документи господарського обліку;, калькуляції та звітності;
- Охорона праці;
- Англійська мова за професійним спрямуванням;
- Малювання та ліплення за професійним спрямуванням;
- Виробниче навчання.