Кухар, кондитер (термін навчання – 3 роки)

  1. Українська мова;
  2. Українська література;
  3. Іноземна мова;
  4. Зарубіжна література;
  5. Історія України;
  6. Всесвітня історія;
  7. Громадянська освіта;
  8. Математика;
  9. Захист Вітчизни;
  10. Фізична культура;
  11. Фізика і астрономія;
  12. Біологія і екологія;
  13. Хімія;
  14. Географія;
  15. Інформатика;
  16. Технології;
  17. Інформаційні технології;
  18. Основи правових знань;
  19. Основи галузевої економіки і підприємництва;
  20. Професійна етика та основи психології;
  21. Правила дорожнього руху;
  22. Технологія приготування їжі з основами товарознавства;
  23. Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства;
  24. Технічне оснащення підприємств харчування;
  25. Гігієна та санітарія вимог виробництва;
  26. Фізіологія харчування;
  27. Організація виробництва та обслуговування;
  28. Нормативні документи господарського обліку;, калькуляції та звітності;
  29. Охорона праці;
  30. Англійська мова за професійним спрямуванням;
  31. Малювання та ліплення за професійним спрямуванням;
  32. Виробниче навчання.