Новини училища
Головна » Статті » Мои статьи |
Перевірочні роботи
Кондитер - це той чарівник, який створює казку з тіста, яєць, горіхів та ванілі. Ця професія не терпить дилетантів. Як і в усіх великих і малих справах, тут потрібна єдність багатьох чинників, головні з яких, мабуть, професійні знання всіх тонкощів кондитерського мистецтва, любов і вірність своєму покликанню.
Здобувачі освіти групи №6/ІІт продемонстрували свої знання та вміння із професійної підготовки на перевірочних роботах, кондитер ІV розряду. Під час роботи учні показали свою майстерність у приготуванні кондитерських виробів згідно сучасних вимог до ресторанного господарства, проявили свою фантазію та творчий підхід до оформлення виробів, що надало їм неповторності та оригінальності. При оцінюванні враховувалися такі критерії: зовнішній вигляд, організація робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, складність композиції, оформлення та смакові властивості. Кондитер - це професіонал, який несе людям хвилини насолоди своєю працею, адже так приємно подивувати родину та гостей смачними та оригінальними шедеврами. | |
Переглядів: 14 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0 | |