Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

Перевірочні роботи
      Кондитер - це той чарівник, який створює казку з тіста, яєць, горіхів та ванілі.  Ця професія  не терпить дилетантів. Як і в усіх великих і малих справах, тут потрібна єдність багатьох чинників, головні з яких, мабуть, професійні знання всіх тонкощів кондитерського мистецтва, любов і вірність своєму покликанню.
       Здобувачі освіти групи №6/ІІт продемонстрували свої знання та вміння  із професійної підготовки на перевірочних роботах, кондитер І
V
розряду. Під час роботи учні показали свою майстерність у приготуванні кондитерських виробів згідно сучасних вимог до ресторанного господарства, проявили свою фантазію та творчий підхід до оформлення виробів, що надало їм неповторності та оригінальності.
       При оцінюванні враховувалися такі критерії: зовнішній вигляд, організація робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, складність композиції, оформлення та смакові властивості.

     Кондитер - це професіонал, який несе людям хвилини насолоди своєю працею, адже так приємно подивувати родину та гостей смачними та оригінальними шедеврами.
Категорія: Мои статьи | Додав: Artyaaa (18.12.2020)
Переглядів: 14 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0