Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

Відкритий урок технології приготування їжі
   30 березня відбувся відкритий урок технології приготування їжі на тему: «Приготування холодних страв та закусок з риби» у групі № 14 професія «кухар, кондитер». За задумом викладача Сичевського Юрія Володимировича урок пройшов у формі змагання. Види завдань, які пропонувалися учням мали частково-пошуковий, творчий характер.
       Збудженню інтересу до вивчення нової теми сприяла уміло проведена мотивація навчальної діяльності учнів на всіх етапах уроку. Учні складали порівняльну характеристику страв, визначали характерні відмінності, робили аналіз та порівняння споріднених страв, переглядали відео фрагменти «Очищення та нарізка оселедця».
       А використані різноманітні методи і вправи, зокрема презентація, до речі, розроблена викладачем: «знайди відповідність», «пізнай нове», «продовж речення», «заповни пропуски », тощо, сприяли свідомому засвоєнню теми.














Категорія: Мои статьи | Додав: oleg_bezushko (07.04.2017)
Переглядів: 44 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: