Новини училища

Головна » Статті » Мои статьи

Професійні тижні за професією «Кухар, кондитер»

У листопаді 2019 проведено  професійні тижні кухаря та кондитера. Було  організовано і проведено:

- презентацію відеороликів з кондитерського мистецтва та кулінарної справи, викладачі спецпредметів Токарська О.В та Сичевський Ю.В.;

- виставку-продаж кондитерських виробів, майстрами виробничого навчання Данечкіною Ю.М та Мороченець Т.М разом з учнями груп № 4 та 5. Були запрошені учні 9 та 11 класів Володимирецької ЗОШ №1, які   були приємно вражені виставкою та зацікавилися професією «Кондитер»;                  

- вікторину «Кулінарний ерудит», майстром виробничого навчання Мороченець Т.М. Змагалися 2 команди «Вареники» та «Бутерброди». Учні показали хороші  професійні знання.  А перемогу здобула команда «Бутерброд» на чолі з капітаном Тетяною Гусар;        

 - відкритий урок з технічного оснащення підприємств харчування викладачем Токарською О.В. На уроці учні, у формі змагання, пригадали машини, що використовуються для приготування тіста, вивчили будову, принцип дії та правила експлуатації машин для розкачування тіста, набули навичок роботи в групі при розв’язуванні нестандартних виробничих ситуацій;

-  вікторину  «Світ кулінарної географії» серед учнів першого та третього курсу, метою якої були: розвиток пізнавальної  активності учнів,  формування  навичок  творчої самостійної діяльності та ознайомлення  з географією екзотичної кухні країн світу, викладачем Сичевським Ю.В.;

- позакласний захід  "Вправний кухар",  викладач Токарська О.В. та майстер виробничого навчання Веремчук Р.П.. В змаганні брали участь команди груп №14; №5; №6. Учні проявили свої інтелектуальні здібності, винахідливість у конкурсах «Розминка», «Мова жестів» та показали вміння та навички при виконанні практичних завдань.
позакласний захід «Моя професія» на якому відбулася зустріч учнів 9  класу Володимирецького районного колегіуму з випускницею  училища 2015 року Ковалець Оксаною, майстер виробничого навчання Бондар Л.П.   Учнів ознайомили  з особливостями професії  «кухар», провели майстер-клас з приготування фірмових страв закладу, у якому працює випускниця Оксана. Вихованці колегіуму  взяли участь у майстер-класі від  учнів училища  з нарізання овочів та формування композицій,  в екскурсії закладом, а також були дегустаторами  приготовлених страв.

Конкурс газет

І місце - група №3

ІІ місце - група №5

ІІІ місце - група №14

Категорія: Мои статьи | Додав: Artyaaa (28.11.2019)
Переглядів: 23 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: